Wij zijn Solar Smart, slim met zonnepanelen

Solar Smart in Doetinchem is een energiek en modern bedrijf dat is gespecialiseerd in zonnepanelen. Dit doen we met passie voor wat we doen en met trots op wat we leveren. We werken vanuit de volgende speerpunten: ontzorging, persoonlijk contact, kwaliteit en flexibiliteit.

Ontzorging

De aanschaf van een zonnepaneel-installatie is in principe een technische aangelegenheid. Daar komen een aantal zaken bij om de hoek kijken die geregeld moeten worden, zodat je jouw zonnepanelen zorgeloos kunt gaan gebruiken. De insteek van ons is, waar je dat wenst, om het technische en administratie deel van de aanschaf te begeleiden. Bij ons heb je dus zonnepanelen zonder zorgen.

Persoonlijk contact

Wij vinden het van belang dat je bij een beslissing over een investering als een zonnepaneel-installatie goed en eerlijk advies ontvangt. Daarom bieden wij een aankoopbegeleiding op persoonlijk vlak, met vaste contactpersonen en heldere communicatie.

Kwaliteit

Om goed advies te kunnen omzetten in een optimale installatie, werken wij alleen met de beste materialen en onderdelen. Dat begint bij ons dus bij de keus voor zonnepanelen en omvormers, en dat houdt pas op bij het laatste schroefje. Solar Smart levert kwaliteit van a tot z.

Flexibiliteit

Wij zijn ervan overtuigd dat je niets aan een bedrijf hebt met een groot bedrijfspand, een antwoordapparaat en parttime medewerkers. Daarom zijn we er voor jou, wanneer je dat wilt en indien kan het persoonlijk bij jou op locatie. Verder zijn wij door onze lenigheid in staat om de beste kwaliteit aan te leveren.