Wat kost nou een zonne-energie installatie? De kosten voor een zonnepaneel-installatie zijn afhankelijk van een aantal factoren, want iedere situatie is uniek. Zo zijn de omvang van de installatie, het type zonnepaneel en het soort dak van belang.

Solar Smart in Doetinchem is van mening dat je de uitgave niet als kosten moet beschouwen, maar als investering. Met onze systeemprijzen, de jaarlijkse stijging van de energiekosten en de levensduur van de zonnepanelen, doe je een erg zekere investering. Daarnaast stijgt de waarde van je huis. De terugverdientijd ligt al rond de 6 á 7 jaar. Dit is een rendement van 15%.

Daarmee zet je als het ware jouw stroomprijs voor de komende 25 jaar vast. Het is mogelijk om dit tegen een lager tarief te doen dat de huidige marktprijzen. Solar Smart levert alleen A-merk materialen en biedt dit voor een scherpe prijs aan.

Let op dat je bij het vergelijken van de offertes geen appels met peren vergelijkt. Solar Smart legt graag de verschillen uit. Voor advies komen wij graag bij jou aan huis voor een inventarisatie van jouw wensen en de mogelijkheden. Daarna brengen wij een offerte uit. Neem contact met ons op voor een afspraak.