Advies op maat

U bent bezig met de oriëntatie op misschien wel de aanschaf van zonnepanelen.Er zijn vast de nodige vragen. Want wat is nu eigenlijk zonne-energie? Hoe werk het? Wat zijn de mogelijkheden en is het iets voor mij? Hoe worden ze geplaatst? Hoeveel moet ik investeren en wat levert mij dat dan op?

Raad en daad

SolarSmart heeft een adviserende rol en probeert antwoord te geven op veel gehoorde vragen. Wij zijn namelijk dé zonnepanelenspecialist en vanuit Doetinchem bedienen wij de hele Achterhoek en de Liemers. Bent u benieuwd wat zonnepanelen voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen. Wij informeren u graag en vrijblijvend!

In elke situatie

Zonnepanelen zijn bijna overal toepasbaar. Wel is elke situatie uniek. Zonne-energie is van en voor iedereen. Het kan dus ook voor u een uitgelezen mogelijkheid zijn. Kleine of grote installaties, platdak, schuin dak of allebei, pal op het zuiden of juist een grote boom. Wij kunnen u altijd vrijblijvend helpen bij uw oriëntatie, en op basis van het juiste advies realiseren wij desgewenst ook bij u de optimale zonnepaneel-installatie. En is het niet verstandig, dan vertellen wij u dat ook. Heldere communicatie staat ook hier bovenaan!