Onze merken

SolarSmart levert een compleet arsenaal aan producten op het gebied van high-end zonnepanelen. Denk hierbij aan zonnepanelen, omvormers en montagesystemen. Wij geven een goed advies om een optimaal systeem te kunnen samenstellen.

Ook hebben wij geselecteerde merken opgenomen in ons basisassortiment. Dit zijn zonder uitzondering hoogwaardige A-werken, zoals Luxor Solar, SunPower en Solar Edge. Onze ervaring met deze merken is dat deze kwaliteit, maar ook die van de garantie en service, is gewaarborgd.

Een zonnepaneel-installatie is een combinatie van onderdelen. Daarom maken wij graag voor u een vrijblijvende offerte voor een optimale oplossing. Door ons uitgekiende inkoopproces kunnen wij altijd de nieuwste techniek aanbieden voor de scherpste prijs.

Luxor Solar

Luxor Solar ontwikkelt en produceert zonnepanelen boven de door de industrie vastgestelde richtlijnen. Die strenge kwaliteitscontroles beginnen al in de productie. Luxor kwaliteit betekend dat alle modules die de fabriek verlaten 100% goedgekeurd zijn op microscheuren , voor en na laminering door middel van een elektroluminescentie procedure. Door hoogwaardige flitsers met parameters gecontroleerd door Luxor voor nauwkeurige meetresultaten . Dit resulteert in een kwaliteit, die terugkomt in de uitgebreide garantie.

Solar Edge

Solar Edge maakt gebruik van een centrale omvormer in combinatie met power optimizers. Initiëel valt de aanschaf van een SolarEdge oplossing meestal wat duurder uit dan gemiddeld. Deze investering moet u overwegen met het oog op de langere termijn (hoge garantie en prestatie van de zonnepanelen per paneel of twee panelen). Zeker in schaduwrijke omgevingen is dit misschien wel de mooiste oplossing voor een zonnepanelen installatie.

SunPower

Sunpower onderscheidt zich al jaren met zonnepanelen die een zeer hoog rendement per oppervlakte leveren. In de panelen zijn de nieuwste technologieën verwerkt waar doorgaans patent op rust. Met name op daken waar niet veel ruimte is, kan toch een goede opbrengst worden gerealiseerd. De hoogrendement zonnepanelen van SunPower staan alom bekend als de allerbeste zonnepanelen. Standaard voorzien van 20 jaar productgarantie.

Zonnepanelen

Omvormers

Montage systemen