Wat zijn de kosten van zonnepanelen?

Wat kost nou een zonne-energie installatie? De kosten voor een zonnepaneel-installatie zijn afhankelijk van een aantal factoren, want iedere situatie is uniek. Zo zijn de omvang van de installatie, het type zonnepaneel en het soort dak van belang.

SolarSmart in Doetinchem is van mening dat u de uitgave niet als kosten moet beschouwen, maar als investering. Met onze systeemprijzen, de jaarlijkse stijging van de energiekosten en de levensduur van de zonnepanelen, doet u een erg zekere investering. Daarnaast stijgt de waarde van uw huis. De terugverdientijd ligt al rond de 6 á 7 jaar. Dit is een rendement van 15%.

Daarmee zet u als het ware uw stroomprijs voor de komende 25 jaar vast. Het is mogelijk om dit tegen een lager tarief te doen dan de huidige marktprijzen. SolarSmart levert alleen A-merk materialen en biedt dit voor een scherpe prijs aan.

Let op dat u bij het vergelijken van de offertes geen appels met peren vergelijkt. SolarSmart legt graag de verschillen uit. Voor advies komen wij graag bij u aan huis voor een inventarisatie van uw wensen en de mogelijkheden. Daarna brengen wij een offerte uit. Neem contact met ons op voor een afspraak.